Palkittu floristi palvelee Turussa – tutustu monipuolisiin floristipalveluihimme

Ota yhteyttä

Kukkakauppa Tähkä tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset floristipalvelut Turussa. Floristimme Jutta Toivonen sai Vuoden floristi -palkinnon vuonna 2021. Hän ja muut floristimme toteuttavat sykähdyttävän kauniita ja toiveidesi mukaisia kukka-asetelmia sekä taitavaa hää- ja surusidontaa. 

 

Tutustu tällä sivulla floristipalveluihimme ja tule käymään kukkakaupassamme Yliopistonkadulla. Ostoksille pääset myös verkkokaupassamme 24/7. Muistathan, että meillä toimii myös kuljetuspalvelu. Löydät yhteystietomme täältä

Kaikkea kukista

Rakastatko ruusuja vai oletko Jumalten kukan eli neilikoiden ihailija? Minkälainen on unelmiesi kukkakimppu? Kerro meille kukkatoiveesi, niin toteutamme sen. Teemme kukista ihan mitä vaan!

 

Valmistamme kuvankauniita kukkakimppuja ja -asetelmia pitkällä kokemuksella ja koulutuksen tuomalla ammattitaidolla. Meille voit kertoa villeimmätkin ideasi unelmiesi kukkakimpusta, sillä otamme mielellämme uusia haasteita vastaan. Arvostamme perinteitä, mutta innovoimme myös uudenlaisia kukkakimppuja ja -asetelmia sekä -somisteita luovuuttamme ja rajatonta mielikuvitustamme käyttäen. Kukkasidonnassamme näkyy tämän päivän trendit, joita seuraamme tarkkaan. 

 

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on tärkeä tilaisuus tai juhla, johon kaipaat kukkia. Ehdotamme sinulle mielellämme erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. 

 

Palveluihimme kuuluu viikkokukkien toimitus niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Hoidamme myös sopimuksen mukaan yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä muiden organisaatioiden viheristutuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Rakkaudella tehdyt kukkakimput ja -asetelmat

Tuoreet kukat ovat eläväisen ja kauniin kukkakimpun a ja o. Taidolla tehty kimppu tuoreista kukista tekee arjesta juhlaa – ja pienestäkin juhlasta suuremman. Me Kukkakauppa Tähkässä valmistamme kaikki kukkakimput ja -asetelmat aina huolella valikoiduista, laadukkaista tuoreista kukista. 

 

Korkeissa ja matalissa kukka-asetelmissa käytämme erilaisia, toisiinsa sopivia kukkalajikkeita, kauniita värisävyjä yhdistellen. Vihreät lehdet, oksat tai meriheinät ryhdistävät herkän kauniita asetelmia, jotka koristavat niin juhla- kuin noutopöytiäkin. Valmistamme myös tyylikkäitä kukkasomisteita juhliin ja tapahtumiin. Teemme työtä rakkaudella, mikä näkyy lopputuloksesta. 

 

Ota yhteyttä tai poikkea käymään myymälässämme Yliopistonkadulla! Paikan päältä löydät myös muun muassa viherkasveja ja ruukkukukkia, jotka ilahduttavat sinua pitkään. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi esimerkiksi onnittelukortit ja suruadressit sekä kukkaruukut ja -maljakot.

Sydämellisen palvelun kukkakauppa

Tervetuloa kukkakauppaamme Turun Yliopistonkadulle! Palvelemme arkisin ja lauantaisin. Halutessasi voit tilata kukat, kortit ja adressit myös verkkokaupastamme.

 

Kuljetuspalvelumme mahdollistaa nopeat ja sujuvat toimitukset. Pystymme usein palvelemaan saman päivän aikana.

 

Meiltä saat sydämellistä ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä taidolla työskenteleviin floristeihimme ja kysy lisää palveluistamme tai asioi helposti verkkokaupassamme!

Verkkokauppa