Vackert med blommor - Blomaffär Tähkä betjänar dig i Åbo

Till webbutiken

Blomaffär Tähkä vet hur man skapar skönhet med blommor! I vår butik hittar du färska blommor som förgyller din vardag och kröner dina högtider. I vårt breda sortiment ingår naturligtvis även stilrena och eleganta buketter och arrangemang. Vi erbjuder alltid en kundvänlig och personlig service. Våra duktiga och skickliga florister förser dig med ett fantastiskt blomsterarrangemang för både glada och sorgliga tillfällen.  

 

 

 

Du kan enkelt handla i vår butik i Åbo på Universitetsgatan eller i vår webbutik. Våra tjänster inkluderar även transport.

Blomaffär Tähkä – starka traditioner och nya trender

Blomaffär Tähkä har varit verksam på Universitetsgatan i Åbo sedan 1948. Under årtiondenas lopp har blomaffären med varm stämning etablerat sin plats i Åbobornas hjärtan: vackra buketter och arrangemang för livets alla tillfällen anförtroddes ofta till en lokal, skicklig florist.  

 


Vi på Blomaffär Tähkä fortsätter butikens starka floristtraditioner, men vi följer också dagens trender noggrant och entusiastiskt, så att vi kan betjäna var och en av våra kunder på bästa möjliga sätt. 

 


Vi använder bara färska, vackra blommor, blad, grenar och ängshö, som vi förädlar till buketter och arrangemang som uppfyller våra kunders individuella önskemål - och mer därtill.

 


Blommornas skönhet tillhör alla. Välkommen att besöka oss!

Kontaktuppgifter och öppettider

Blomsterhandlare som arbetar med skicklighet – priset Årets Florist 2021

Våra erfarna och skickliga florister kommer att lyssna på dina önskemål, från den allra första idén. Vår florist Jutta Toivonen tilldelades utmärkelsen Årets Florist 2021, vilket är ett fantastiskt erkännande av hennes hängivna arbete.

 


Jutta och resten av våra skickliga florister går med människorna – genom blommor – genom hela livet. Vi är med dem i glädje och i sorg. I våra händer föds ett unikt vackert och kreativt blomsterarrangemang, där blommors känslighet och spännande färgsättningar möts.

 

Vackra blommor för alla dina ögonblick

Våra florister finns här för dig när du behöver fina bröllopsbuketter, personliga gratulationsbuketter till examens- och avslutningsfester, diskreta begravningsblommor eller andra vackra blomsterarrangemang. 


Vi betjänar dig med ett stort hjärta och lyssnar noga på dina önskemål. När vi till exempel designar en bröllopsbukett vill vi gärna veta hur din bröllopsklänning och frisyr ser ut. På så sätt kan vi skapa den vackraste bröllopsbuketten som passar din stil och dina önskemål. 


Vi erbjuder en kundvänlig service för privatpersoner, företag och andra organisationer. Du kan till exempel beställa en leverans av blommor varje vecka till din hem- eller företagsadress. Läs mer om våra kvalitetstjänster och be om mer information!

Tjänster

Handla smidigt i affären och webbutiken

Varmt välkommen till vår butik på Universitetsgatan! Vi ser till att du får de blommor du vill ha, både till vardags och till fest. Du kan också ringa oss för att få veta mer om vad vi har att erbjuda eller handla i vår webbutik. Där hittar du buketter och kransar, kort och adresser.


Vi erbjuder även blomsterförmedling. Vid behov kan vi leverera blommor till din destination i Åbo med omnejd, även med kort varsel. Vi vill satsa på en flexibel och heltäckande service. Kontakta oss och fråga mer!

Till webbutiken

Följ oss på sociala medier

Du kan också följa Blomaffär Tähkä på sociala medier. På våra Facebook- och Instagram-sidor publicerar vi ständigt uppiggande bilder på vackra buketter och arrangemang samt aktuella nyheter.