Prisbelönt florist betjänar Åbo – bekanta dig med våra mångsidiga floristtjänster

Kontakta oss

Blomaffär Tähkä erbjuder mångsidiga och professionella floristtjänster i Åbo. Vår florist Jutta Toivonen fick utmärkelsen Årets florist 2021. Hon och våra andra florister skapar fantastiskt vackra blomsterarrangemang som uppfyller dina önskemål, samt skickliga bröllops- och begravningsbuketter. 


Ta en titt på våra floristtjänster på den här sidan och kom och besök oss på Universitetsgatan. Du kan också handla i vår webbutik 24/7. Kom ihåg att vi också har en leveranstjänst. Du hittar våra kontaktuppgifter här

Allt av blommor

Älskar du rosor eller är du ett fan av gudarnas blomma, nejlikorna? Vilken är din drömbukett? Berätta för oss om din blomsterönskan så förverkligar vi den. Vi kan göra blommor av vad som helst!


Vi gör vackra buketter och arrangemang med vår långa erfarenhet och den professionalism som kommer med utbildning. Du kan berätta för oss om dina vildaste idéer för din drömbukett, eftersom vi gärna tar oss an nya utmaningar. Vi värdesätter tradition, men vi förnyar också nya typer av buketter, arrangemang och dekorationer med hjälp av vår kreativitet och gränslösa fantasi. Vår blomsterdesign återspeglar dagens trender, som vi noga följer. 

 

Tveka inte att kontakta oss om du har ett viktigt tillfälle eller en högtid som du behöver blommor till. Vi kommer gärna att föreslå en mängd olika alternativ för dig att välja mellan. 

Våra tjänster omfattar leverans av blommor varje vecka för både privat- och företagskunder. Vi kan också ordna plantering av grönska för privat- och företagskunder och andra organisationer. Kontakta oss och be om mer information!

Kontaktuppgifter

Buketter och arrangemang skapade med kärlek

Färska blommor är nyckeln till en levande och vacker bukett. En skickligt utformad bukett med färska blommor gör vardagen till en fest – och även en liten fest större. Vi på Blomaffär Tähkä binder alltid alla våra buketter och arrangemang av noggrant utvalda, färska blommor av hög kvalitet. 

 

I våra höga och låga blomsterarrangemang använder vi olika, matchande blomsorter som kombinerar vackra färgnyanser. Gröna blad, grenar eller sjögräs skapar tillsammans skira och vackra arrangemang som dekorerar både bankett- och takeaway-bord. Vi gör också eleganta blomsterarrangemang för fester och evenemang. Vi arbetar med kärlek, vilket syns i slutresultatet. 

 

Kontakta oss eller kom förbi vår butik på Universitetsgatan! Du hittar också gröna växter och krukväxter som kommer att glädja dig under lång tid. I vårt sortiment finns även gratulationskort, begravningsadresser, blomkrukor och vaser.

En blomaffär med varmhjärtad service

Välkommen till vår blomaffär i Åbo på Universitetsgatan! Vi betjänar på vardagar och lördagar. Du kan också beställa blommor, kort och adresser från vår webbutik.


Vår leveranstjänst möjliggör snabba och smidiga leveranser. Ofta kan vi leverera redan samma dag.


Vi erbjuder en varmhjärtad och professionell service. Kontakta våra skickliga florister och be om mer information om våra tjänster eller handla enkelt i vår webbutik!

Webbutik